Julicious heeft een leuk nieuwtje!

5 oktober 2015

Wauw, voordat je het doorhebt is het alweer oktober! Tijd om terug te kijken en vooruit te blikken!

September stond in het teken van schrijven over sterrenchefs, wijn en ook over gastvrijheid. Ook stonden beurzen als ‘Gastvrij Rotterdam’ op de planning en bezocht Julicious KOST. Een event waar chefs, producenten, wetenschappers, boeren en beleidsmakers bij elkaar kwamen om samen met sprekers als Kobe Desramaults, Robert Kranenborg en Julian Baggini mogelijkheden te verkennen om de Nederlandse keuken beter op de kaart te zetten.

Uiteraard kwamen ook de nodige pitches en new business afspraken voorbij. Onwijs uitdagende gesprekken en opdrachten om blij van te worden!

Daarnaast heb ik, zoals de kop waarschijnlijk al deed vermoeden, een leuk nieuwtje! Julicious is namelijk verkozen tot één van de ambassadeurs van de HORECAVA 2016! De Horecava opent deuren voor mij, zodat ik jou voorafgaand tijdens en na de Horecava kan voorzien van de nieuwste in's en out's op het gebied van ondernemen, hospitality en gastronomie!

Wat het exact inhoudt, dat vertel ik je volgende week! Dan maakt Julicious kennis met de vier andere ambassadeurs tijdens een Gin proeverij in ‘The Hoxton Amsterdam’!

 

 


Commentaar

Theo&Mayke schreef op 12-10-2015 @ 15:42

Geweldig dat Julicious zo snel & zoveel indruk op de 'markt' heeft gemaakt, top ! Wordt vast een boeiend jaar met vele mooie uitdagingen! Nog veel succes gewenst! T&M