Nieuws over Julicious

21 april 2017

Hieronder bericht vanuit de Association of Food & Beverage Management omtrent de uitbreiding van de samenwerking met Julicious!

Schrijven is een vak! En helaas is dit niet voor iedereen weggelegd, hoe creatief iemand ook mag zijn. Voor de AF&BM is het gedurende de afgelopen jaren een continue zoektocht geweest naar de juiste woorden. En dit ging regelmatig gepaard met vallen en opstaan en de nodige frustraties onder het bestuur en het secretariaat. We willen onze leden en partners graag voorzien van een constante flow van informatie. Informatie in de aanloop naar bijeenkomsten. De nodige (social media) exposure tijdens de bijeenkomsten en een aantrekkelijk verslag van de activiteiten na afloop van bijeenkomsten. En met onze ambitie om te groeien in ledenaantal moet alles wat er te zien en te lezen valt over de AF&BM er ook voor potentiële leden aansprekend uitzien. Hierbij is het van groot belang dat de informatie consequent, duidelijk en aantrekkelijk geschreven wordt en dat deze informatiestroom aansluit bij hetgeen wij als vereniging uit willen stralen.

Al een aantal jaar schrijft ‘vriendin van de club’ Julia Bos (a.k.a. Julicious) de blogs na afloop van de bijeenkomsten. Door haar enthousiasme voor de AF&BM en haar passie voor alles wat met F&B te maken heeft weet zij keer op keer de sfeer en de essentie van een bijeenkomst aantrekkelijk te verwoorden. Leuk om terug te lezen voor degenen die er bij waren en dusdanig aantrekkelijk voor diegenen die er niet bij waren, dat zij na het lezen van het verslag spijt hebben dat ze er niet geweest zijn.

Om de AF&BM nog verder te professionaliseren en om de communicatie naar een hoger plan te tillen heeft het bestuur besloten om de samenwerking met Julicious op te voeren naar ‘the next level’. Dit betekent dat Julia zich vanaf nu in de rol van content marketeer, als een ‘sidekick’ van het bestuur, gaat ‘bemoeien’ met alles wat er geschreven wordt. En om er voor te zorgen dat de driehoeksverhouding tussen het AF&BM bestuur, het secretariaat en Julicious optimaal en soepel verloopt, zal Julia aanwezig zijn bij de bestuursvergaderingen.

Nog een leuk weetje tot slot: naast de pet van content marketeer voor de AF&BM draagt Julia tevens de pet van content marketeer voor onze gewaardeerde partner Sligro.