Over Julicious

Geboren in het Bourgondische zuiden waar ik al van jongs af aan een passie ontwikkelde voor food en gastvrijheid. Een combinatie die ik vond op de Hotelschool 'De Rooi Pannen' in Tilburg. En met een mooie periode in één van de mooiste hotels in Parijs en bij Hotel Sofitel Legend Amsterdam The Grand (what's in a name) volgde een succesvolle afronding van mijn studie.

Julia BosVanaf toen wist ik het. De dynamische wereld van de hospitality & food was fascinerend, maar kon wat (online) marketing & communicatie betreft wel een facelift gebruiken. Daar lagen de kansen! Alle communicatie in's en out's besloot ik op de Hogeschool Utrecht tot mij te nemen. Marketing & events volgden ruimschoots in mijn loopbaan, door de organisatie van het 'careerevent' in de Jaarbeurs (10.000 bezoekers), maar ook door diverse marketing manager functies waarvan de laatste in de hospitality. 

En wat hebben de hotels, restaurants en de food industrie mooie stappen gezet, maar wat liggen hier nog steeds mooie kansen. Door mijn relatiegerichte en out of the box aanpak, maak ik het verschil. Waar anderen stoppen met hun traditionele denkwijze denk ik altijd verder. En door mijn verrassende invalshoeken leg ik verbindingen die voor anderen onzichtbaar zijn.

Naast mijn werkzaamheden die je vindt op mijn website, ben ik ook:

  • aanjager tijdens brainstorms
  • sidekick tijdens het productontwikkelingsproces
  • klankbord voor conceptontwikkeling

Ik blog graag op deze website over mijn avonturen en belevenissen die ik mee maak in de hospitality, maar ook daar buiten. Benieuwd? Stay tuned!

Wil je met mij in contact komen? Bel mij gerust of stuur mij een e-mail. Aangezien mijn standplaats centraal in Nederland (Den Bosch) is, kan ik werken van Maastricht tot aan de randstad.

Julia Bos